LITE OM VÅRA LANDSMÄN

Från den 30 januari till den 6 februari hölls en fotoutställning av vår landsman, Irina Tingstedt, i Stockholm. Hon arbetar som psykolog i Stockholm och har fotografering som hobby. Hon har sin kamera med sig överallt. Hennes favorit ämne är natur. På bilderna kan man se olika årstider och olika delarna av världen som hon besökt. Det var hennes andra utställning i Gamla Stan. Den här gången organiserade hon utställningen med två andra konstnärer och sin arbetskollega.

 

Jag lyckades besöka öppningen av utställningen, träffa många av hennes vänner, landsmän och kollegor. Berättelserna om verken var mycket intressanta. Det var trevligt att träffa många bildade människor, konstvänner, som visade ett genuint intresse och uppskattade verken högt. Många av gästerna gratulerade Irina för framgången och gav henne blommor.
 
Från den 25 januari till den 2 februari hölls Europamästerskapen i konståkning i Stockholm. Många av våra landsmän besökte evenemanget. Det var en triumf för ryska idrottsmän. De vann 9 av 12 medaljer. Vi är stolta över er!

 

Text Olga S.

Bilder Olga S. och Tatiana P.

Översättning Ekaterina V.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0